Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги имам проблем с Аir bag-a

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги имам проблем с Аir bag-a

Миналия ден бях на диагностика в боша светеше ми лампата на аирбега.Момчето от бош ми го прочете и ми каза че давало грешка в лентовия кабел.Поръчах си от един колега от форума на който му благодаря за бързото изпращане и друг път ми е праштал части и съм много доволен,днес получих лентовия кабел разглобявам волана свалям и какво да видя има разминаване в самите кабели за по ясно ще приложа снимки да разберете за какво говоря (конзолата обозначена с цифрите 1 и 2 е изпратената) а с черно (на другите снимки)си е оригиналнатата.Бихте ли ми дали някакъв съвет как да постъпя в случая,дали да ми прати буксата която влиза в сивата конзола и да си я запоя към кабела или има някакво друго решение на проблема?
    Attached Files

1

айде бе колеги кажете кво да правим ся?

Comment

Първоначално публикувано от asoto Покажи съобщение
      айде бе колеги кажете кво да правим ся?
      Сигорен ли си че е от това аз също имам такъф проблем ама не е тоя кабел неква платка била в таблото до скоростите ...
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

1

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
        Сигорен ли си че е от това аз също имам такъф проблем ама не е тоя кабел неква платка била в таблото до скоростите ...
        да напълно

Comment

да напълно
          Нека да ти прати буксата за по-сигурно .Това е мое мнение не си длъжен да ме слушаш щото на мен ми се наложи бобина да слагам и имаше два вида с кръгла букса и плоска букса .... и там ако объркаш ще се пребе електрониката
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin
          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

1

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
            Нека да ти прати буксата за по-сигурно .Това е мое мнение не си длъжен да ме слушаш щото на мен ми се наложи бобина да слагам и имаше два вида с кръгла букса и плоска букса .... и там ако объркаш ще се пребе електрониката
            Да и това е едияния вариант.А друг дали ще има.

Comment

1

аиде де специалистите бихте ли сподели решение на проблема?

Comment

аиде де специалистите бихте ли сподели решение на проблема?
                има решение не се притеснявай днес ще ти пратя сьщия лентов кабел като твоя.Утре го очаквай
                Никола Николов

Comment

Working...
                X